top of page

Giveaway 230

Ce este Giveaway 230?

Prin Giveaway-ul 230 vrem sa atragem atentie asupra Asociatiei STIM si a planurilor noastre. Totodata, dorim sa strangem bani pentru cauza noastra, bani care vor fi investiti in tinerii Romaniei, in dezvoltarea lor, avand scopul final de a ii pastra in Romania. 

Cum poti participa?

La Giveaway-ul 230 primim pe toata lumea cu bratele deschise, oricine poate participa. Singura conditie principala este sa va imaginati ca veti pune umar la umar pentru copiii nostri si sa nu va descurajati daca nu castigati premiul cel mare!

Ce trebuie sa faci?

Trebuie sa completezi Formularul ANAF 230 care doneaza catre cauze nobile 3.5% din impozitul pe venit si sa ne trimiti pe email contact@stim.org sub forma PDF tot ce ai strans pana pe data de 24 Mai. 

PS: Poti aduce si Contracte de Sponsorizare.

Recompense

Pentru fiecare contract trimis si acceptat de ANAF, te vom rasplati conform contractului de servicii, ba mai mult, pentru fiecare contract de sponsorizare adus pentru Asociatia Stim, iti vom recompensa munca depusa.

Contacteaza-ne pe email sau telefon si iti vom oferi mai multe detalii. 

Castigatori

La finalul competitei, 24 Mai, dupa confirmarea Cererilor 230, vom afisa si premia pe cei 3 care au adus cele mai multe Contracte cu sume aditionale in valoare de 1000lei Locul 1, 750lei Locul 2, 500lei Locul 3. Totodata vom alege 5 participanti la intamplare pentru un premiu aditional de 300 de lei!

Data comunicarii: 1 Iunie 2023

Vrei sa participi?

Da click mai jos, haide pe Pagina de Contact, completeaza formularul sau da-ne un telefon si te vom ajuta cu toate detaliile!

bottom of page